1

Tema: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Razlog za otvaranje ove teme je sve češće zatvaranje filijala ili ekspozitura u manjim gradovima. Naime banke su izgleda skinule kajmak   i sada se polako povlače iz manjih mesta, a vrlo brzo će i iz većih. Problem je u tome što moram da idem na bankomat druge banke da bih podigao novac i pri tom plaćam veliku proviziju (čini mi se da je oko 2%)! Da li je još neko u ovakvoj situaciji i zna li iko rešenje šta činiti...?

2

Re: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Ne mogu da verujem da se niko već ne susreće sa ovim problemom...?

3

Re: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Ja bih pobegao iz banke. Tim pre ako je banka pobegla od mene (iz mog mesta)...

4

Re: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Ma pobegao bih ja ali,...
Šta da radim da reprogramiram kredit u drugoj banci?
Ne mogu, jer u tom slučaju bi mi bili uslovi kreditiranja mnogo nepovoljniji. To je situacija kad šta god da uradiš ne možeš da popraviš stvar (bar ja ne znam kako). Da su barem ostavili svoj bankomat!
Samo koliko vidim sve više će klijenata biti u mojoj koži, jer vidim da se sve veći broj filijala (ekspozitura) zatvara.

5

Re: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Na Mirijevu je alfa banka zatvorila filijalu, a bankomat drzala jos neko kratko vreme pa su i njega sklonili. Sad ako necu da placam proviziju za dizanje para sa bankomata drugih banaka moram na raskrsnicu Ustanicke i Bulevara. A Mirijevo bas ima dosta stanovnika.

6

Re: Zatvaranje filijala-ekspozitura

Da, ali si opet u koliko-toliko povoljnijoj situaciji. Kod nas u unutrašnjosti kad zatvore onda je najbliža koja još uvek radi na 50-100km...:(