26

Re: Od marta niže rate (?!)

Alpha je kralj hahaha. Zove me telefonom uposljenik banke i obaveštava da mi je smanjena rata, da od sada vraćam po kupovnom kursu i da su mi vratili neku razliku na računu. Odem tamo i mrtav hladan me isti taj upošljenik obaveštava da sada nema nikakva razlika i da mi je rata ista. Samo vraćam po kupovnom kursu. Ludilo mozga.
Interesuje me da li je banka u obavezi da nadoknadi razliku iz perioda zaključenog ugovora do danas. Ugovor o stambenom kreditu je zaključen maja 2011. po kupovnom kursu a vraćao sam po prodajnom.

27

Re: Od marta niže rate (?!)

Meni su danas, u ekspozituri Alphe, rekli da rade nove planove otplate i da vracaju novac samo za kamate, i da to racunaju kao prevremenu otplatu, odnosno umanjuju glavnicu, a da za kursne razlike nema retroaktivnog povracaja. Necu da mi umanje glavnicu i hocu moje pare sto su mi ukrali na razlici u kursu. Nema mi druge nego da ih tuzim, s njima se drugacije ne moze.

28

Re: Od marta niže rate (?!)

I slazem se s tobom Gile....Alpha je kralj hahaha

29

Re: Od marta niže rate (?!)

01.04. sam napisala da mi nisu skinuli glavnicu, iz ne znam kog razloga. 08.04. su mi skinuli TU ISTU GLAVNICU ali sa ZATEZNOM kamatom. Zamislite bre, a pare za ratu non stop stajale na racunu... Uzas zvani Alpha banka!!!!