1.076

Re: Ima li mobinga u bankama?

svi klijenti koji mesecno imaju do 600.000 dinara dnevne pazare - nemaju sta vise da traze u PCB. Moraju ici  i svoje pazare i naloge za prenos predavati u posti jer u procreditu ta usluga za te sitne klijentiće vise ne postoji. toliko o kreditiranju i podršci micro preduzecima i preduzetnicima... neka čekaju u redovima u pošti, više za PCB nisu interesantni...a sve to ima jedan cilj...sve manje i manje zaposlenih....

1.077

Re: Ima li mobinga u bankama?

Kako se ova naša priča sa PCB približava svom kraju , da ne kažem katancu ( http://vukajlija.com/staviti-katanac/707298 ) , ja taj kraj nekako zamišljam ovako http://vukajlija.com/forum/teme/60470-katanci . Nije isključeno da nećemo završiti u nekoj preprodaji kod skupljača sekundarnih sirovina, nešto ovako ( http://www.metalcommerce.co.rs/otkup_me … tpada.html )  Neke kolege su namirisale katanac i otišle na vreme ili bolje rečeno u nevreme, suvišno je navoditi imena , trebao bi mi jedan post samo za to, a ima i nekih koji su dobili pedalu, kao sto je naš poslednji junak pcb-a skandala .

Dakle, glavni junak afere podijum , sada rahmetli head IT , Aleksandar Grbić je pedaliran, tako da ni odsutna kuma Gaga Tanasić nije htela da ga zaštiti, jer nije delila njegovo mišljenje da se mlade bankarke najbolje integrišu u pcb tim fizičkom integracijom . Grbiću , druže , pa nemoj da se ljutiš na starog Sepa, ništa lično nemam protiv tebe . Priča se da si svoj put iz PCB i suzama pokvasio, ali nema razloga za tugu ! Ako ništa drugo, bar ti je žena oprostila ko Mirka Vasiljević svom mužu Vujadinu Saviću, Marija Savić Srećković mužu Kuburi. Pa, to je tako… IN ! Oni na reci , ti na Kopu, slično je . A i gol u gostima se uvek više računa, hehehe . Mlada bankarka Marija? Pedala u najavi ? Ili žene uvek bolje prodju kao i lepša polovina afere metlarnik, fatalna Jelena, ne Trojanska, nego Djurović .

Katanac nam je neizbežan, nemojte da brinete, nista valjda poverovali u onaj filmić, u PCB do penzije??!  Ma koja penzija… Do katanca mi ostajemo.

Poslednje izmene septembar (06.11.2014 22:00:46)

Никто, кроме нас !

1.078

Re: Ima li mobinga u bankama?

Hey sister, go sister, soul sister... ili vrati meni, vrati, bunda, bunda??? Ne mogu da se odlučim između ove dve pesme…

Te sestre Branković… Kad ih čovek ovako vidi http://www.anony.ws/image/Dcpw ko bi rekao na šta su sve spremne!

Ova M.B. označena ovde kao kolovođa poslednje seče glava u PCB se nakon internacionalnog problema http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/466030 … --pevacice zbog tamo neke bunde (kažem tamo neke, jer kakve ih priče obe prate, nije ovo ništa strašno) odrekla svoje B.B. sestre, pa su samo srećkovići koji su munjevito reagovali uspeli na facebooku da vide tu sestrinsku ljubav.

I sad vi mislite da njoj predstavlja problem sastaviti tamo neki spisak, tamo nekih nepoznatih ljudi širom Srbije?? Ma to se samo pita : koliko treba?!? Zna Tolmačeva da je taj posao lagan za njenu drugaricu Milicu i da može mirno da ode da se porodi. Btw, ćerka, drugi put. Samo još kad bi dočekali da se ova “pravedna” HR politika primeni i na Svetlanu Tolmačevu, Draganu Getejanc i Draganu Tanasić.

Ipak smo mi u istom timu, u kome nema podela na ove i one… Stvarno je šteta da naročito Getejenac ne iskusi mengelovski pristup koji je lično usavršila. A i sad ponovo ima ovih prelepih support pozicija, sve tri bi se fantastično snašle! Ako se ne snađu, mogu da dobiju sporazum! Uštedele su dovoljno dok su ih plaćali za zlodela, što im se PCB ne bi zahvalila kad za to dođe vreme?? Jesmo li tim ili nismo?? Bar neće brinuti za egzistenciju svoje dece kao stotine oteranih porodilja. Samo, ove oterane mame, poneki tata i njihova deca će uvek hodati visoko podignute glave… A i neko to od gore vidi sve... postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre…

Никто, кроме нас !

1.079

Re: Ima li mobinga u bankama?

Video nije namenjen za mladje od 18 godina i napravljen je u ilustrativne svrhe, emotivne prirode, ne promovisemo agresivnost, ne pozivamo na naslje bilo kog tipa, nismo teroristi, samo sanjamo boziju pravdu danas

So Enjoy https://vid.me/n14s

Poslednje izmene Gavrilo Princip (09.12.2014 14:40:07)

1.080

Re: Ima li mobinga u bankama?

Iskreno zalim ljude sto rade u prokreditu.
Bio,video,pobegao.

1.081

Re: Ima li mobinga u bankama?

Zdravo drugari,
i ja sam jedna od bivsih pcb, koja je otisla po vec poznatom scenariju  za porodilje , koji je vise puta vec opisivan, pa da se ne ponavljamo.Nakon PCB-a, zaposlila sam se u drugoj banci i tamo radila 4 god, kada sam dobila otkaz kao teh.visak, jer sam najlosije ocenjena po pitanju efikasnosti u radu, kvalitet obavljenog posla, odnos prema radu, radnim zadacima i sre.za rad, a sve to po subjektivnoj proceni mog neposrednog rukovodioca, koji u toj banci zaposljava samo svoje pajtose, i kome nikako nisam odgovarala, jer sam po dolasku u tu  banku pokazala da imam iskustvo i znanje vise nego on i koji je jedva cekao da se pruzi prilika da me otpusti, jer nikako drugacije nije mogao da dokaze da ne radim svoj posao dobro.Ja nisam jedna od onih koji cute.A i zasto bih?Kada bi uvidela da nije zakonski ispostovana procedura, naglasila bih to, zasto da samoj sebi skacem u stomak i radim nesto sto nije ispravno?Naravno, doticnoj osobi to nije prijalo, jer ko sam ja tu?Samo novi radnik koji mora da slusa sta mu se kaze i da tako i radi.Inace, radi se o banci koja po svom poslovanju vise podseca na cirkus, nego li na banku, u kojoj nisu definisane procedure niti sta koje radno mesto podrazumeva.
Ima li nekog da je dobio spor kada je tuzio banku za otkaz po ovom osnovu?Kako oni dokazuju to sto su naveli kao razlog otkaza?
Inace, slucaj sam obrazlia advokatu i u ponedeljak pisemo tuzbu.Kaze da ih dobijamo 100 %, jer ima mnogo propusta.
Recimo, nisu uskladili pravilnik o radu sa zakonom iz tekuce godine kada je otkaz urucen, zatim, nisu ispostovali uslove za rad na toj poziciji po pitanju strucne spreme ( koji ja ispunjavam a kolega ne, ali je on njegov drug), a koji su navedeni u sistematizaciji i jos, mnogo mnogo toga.
Svasta sam procitala na ovom forumu i svasta bih jos imala da kazem, ali za sada toliko.Pozdrav svima.

1.082

Re: Ima li mobinga u bankama?

12 years a slave. Obavezno filmsko stivo za sve kolege sa foruma. Mada u realnom zivotu je cesce 8 years a banker ili 4 years a banker.

1.083

Re: Ima li mobinga u bankama?

Procredit banka, konačno na mestu koje zaista u potpunosti zasluzuje

http://postimg.org/image/h3p9fca05/

http://s10.postimg.org/h3p9fca05/image_cbae92e79602da19a333f60802de7e5a2a26635e0a.jpg

1.084

Re: Ima li mobinga u bankama?

uz razvojne kamate sam dobio na kredit kantu i gumu za brisace sad
http://s24.postimg.org/dwcplavvl/20140923_124327.jpg
http://s24.postimg.org/9zzdpbaw5/20140923_124327.jpg