26

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

Cestitam, kao sto sam jednom napisao pravda je spora ali dostizna.  S obzirom da je ako sam dobro razumeo spor dosao do Vrhovnog suda , pretpostavljam da je banka podnela reviziju protiv drugostepene presude , moracu da to potrazim na sajtu Vrhovnog suda ili ako mozes da mi posaljes na pm .
Znaci sad dolazi do naknade stete, moj savet je ne potpisuj nikakav sporazum gde se odrices ni jednog jedinog dinara , oderi ih maximalno , nemoj ih stedeti nimalo .


Da podneli zahtev za reviziju, i.........dobili po usima! Ma naravno da nista necu da potpisujem, spremam se za jos dve tuzbe, jer sam se zaklela tada pravniku da cu do Strazbura da ih gonim ako treba! Ma platice sve sa kamatom......bas kako su nas ucili, oderi koliko mozes......to i nameravam! Ja sam jaaaako strpljiva, isplatilo se!

27

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

Paragraf , čestitam na dobijenoj reviziji , sad spremi veeeeeelike makaze , naša draga banka će biti podšišana , ima vune , doneo je CP.  A nečija će i glava da se otkotrlja.

Video sam odluku Vrhovnog kasacionog suda i nije mi jasno zašto su trošili novac na angažovanje advokata za reviziju kada se jasno vidi da ne mogu promeniti prvostepenu odluku. Da neće možda da podnose Ustavnu žalbu zbog "nepravedne odluke suda" i kad "puknu" na Ustavnom sudu da guraju dalje do Strazbura ? Kao oni su oštećeni kao banka jer su celoj filijali kao i svim zaposlenima koji su ikad ušli u filijalu Vranje jednostavnim dekretom IO podelili otkaze zbog troje zaposlenih koji su završili pred inspektorima SBPOK-a. Kolege iz Legal departmenta , da li ste Vi možda polagali pravosudni ispit  ? Niste čuli da se ispit sastoji iz pismenog dela koji podrazumeva pisanje presude iz krivice i parnice ? Šta ste očekivali kada umesto svoje struke slušate IO ? A da, samo ste radili svoj posao, još neko je to ponavljao u jednom mestu u Nemačkoj....

Znam da Nikola nije položio pravosudni, ali neki drugi jesu. Goca Dubajić ( sada Anić ) kao najbolja pravnica PCB-a a sada sudija u Privrednom sudu u Pančevu je znala da ovo nece proći. Ali kao mnogo toga u PCB , dekret IO je jači od Zakona i struke pa otpuštaj sve. Neće se niko buniti jer ne sme. Dakle , banka je podelila otkaze zaposlenima jer su morali znati da drugi kradu, iako im u opisu posla nije kontrola svojih šefova ili kolega , a pored toga nisu ispoštovali ni rokove koje zakon predviđa kod otkaza . Da niste možda očekivali da će vam sudija progledati kroz prste.

Zaboravio sam još nekome da čestitam! Advokatu PCB-a u ovom sporu, Borisu Bogdanoviću, uzima pare i kad gubi i kad dobija. Kod njega nije kao na ruletu, nekad kući srećan, nekad sve izgubio. Naučio čovek da HOUSE ALWAYS WINS !!!

Želim samo da tako bude u svakom sporu u kom zastupa PCB, dobitno i za njega i za stranu suprotstavljenu banci.

Poslednje izmene septembar (19.09.2014 21:29:54)

Никто, кроме нас !

28

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

Da dragi -septembre- sve je jasno kao dan, ali ima logike u tolikom odugovlacenju. Ko je ostao u PCB od stare garniture koja treba da sad odgovara zbog neosnovanih otkaza? Niko, to je i bio cilj dugogodisnjeg ganjanja po sudovima, dobiti na vremenu!

Poslednje izmene Paragraf (08.10.2014 13:01:35)

29

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

TREBA MI POMOCod svih vas......treba mi isplatni listic da prilozim sudu sad 14-og gde se vidi da je isplacivan minuli rad, topli obrok, prevoz i regres, pa ako ko ima nek me obavesti da stupimo u kontakt ili nek posalje administratoru Efektive. Hvala unapred! Obavestavacu o daljim desavanjima!

30

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

Suska se da Procredit nece da radi kredite za micro klijente i da ce sve zaposlene u expoziturama koji rade ove kredite da otpusti. da li je jos neko  ima informaciju u vezi toga?

31

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

kazu da se spreme 150 kolega i koleginica iz Procredita za otkaz...

32

Re: Tuziti banku za otkaz ili ne?

Milice, istina je , broj malo varira , zavisno koliko koleginica koristi trudnicko ali neke filijale koje se zatvaraju su vec obavestene . A posle mog pisanja , jedan head je dobio otkaz , ja mislio nije kuma dugme , medjutim kuma zabi noz kumu u ledja http://vukajlija.com/kum

Никто, кроме нас !